KANDIRA DEVLET HASTANESİNDE NELER OLUYOR?

Bilindiği bazı kamu kurum ve kuruluşlarında esnek çalışma sistemine geçilmişti. Bu sisteme geçen bir kurum da kandıra devlet hastanesi... son zamanlar...

Bilindiği bazı kamu kurum ve kuruluşlarında esnek çalışma sistemine geçilmişti. Bu sisteme geçen bir kurum da kandıra devlet hastanesi... son zamanlarda kandıra devlet hastanesi hakkında oldukça ilginç iddialar ortaya atıldı. İşte o iddialar...

Esnek çalışma sistemine geçen kandıra devlet hastanesi hakkında son zamanlarda ilginç iddialar ortaya atılmaya başlandı. Esnek çalışma sistemi olduğu için boş olan personel ya başka işe veriliyormuş ya da evine gönderilip mesaisi kesiliyormuş.

Esnek çalışma sistemine geçen hastane de eğer yatan hasta yoksa doktor yada personel evine gönderilip mesaisi siliniyormuş. Devlet memurlarının 40 saat çalışma süresinin olduğu için bu saatin doldurulması için başka zaman işe çağırıyorlarmış.

İddialar bununla da bitmiyor eğer acil hizmet çalışanının o gün işi yok yanı bulunduğu saatlerde acil hasta yoksa evine gönderiliyormuş peki ya aniden hasta çıkar acil müdahale yapılması gerekirse ne olacak işte orası muamma.

Bir başka iddia da çalışan kişiler sağlıkçı olsun memur olsun fark etmeden eğer boş ise başka hizmete aktarılıyor. Yanı ambulans şoförü boş bekliyor ise başka hizmete veriliyormuş peki ya gönderildiği işten anlamıyorsa ne olacak.

Eğer kandıra devlet hastanesinde çalışıyorsanız işten anlasanız da anlamasanız da boş duruyorsanız ya eve gidip alacağınız mesai paranızdan olacaksınız yada anlamadığınız işe gidip mesainizi dolduracaksınız .

23 Oca 2013 - 11:54 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.