Hasan Ayaz Başvurusunu Yaptı

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifalarına onay verilen 7 ilçe başkanı arasında yer alan İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, çok sayıda partilinin destek verdiği miting atmosferinde İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifalarına onay verilen 7 ilçe başkanı arasında yer alan İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, çok sayıda partilinin destek verdiği miting atmosferinde İzmit Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Parti binası önünde toplanan çok sayıda partili Ayaz’a desteklerini göstererek, parti önünde davullu ve zurnayla Ayaz’ın alana gelişini bekledi. Ayaz konuşmasında, “Gururla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimden dün akşam itibariyle istifa ettim. Çok fazla arkadaşımıza haber veremedik. Ama bu tabloyu görmek beni çok mutlu etti” dedi.

01 Ara 2018 - 17:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.