Hakem Fenalaşınca Maç Yarıda Kaldı

Önceki akşam Gölcük Kavaklı Stadı’nda U-19 Ligi’ne dahil maç 36’ıncı dakikada yarıda kaldı. Karşılaşma konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile devam ederken maçın hakemi Kemal Gürcüoğlu’nun rahatsızlanması nedeni ile iptal oldu.

Önceki akşam Gölcük Kavaklı Stadı’nda U-19 Ligi’ne dahil maç 36’ıncı dakikada yarıda kaldı. Karşılaşma konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile devam ederken maçın hakemi Kemal Gürcüoğlu’nun rahatsızlanması nedeni ile iptal oldu U-19 Ligi’ne dahil Seka Doğanspor ile Güneşspor arasında oynanan maçın 36. dakikasında hakem Kemal Gürcüoğlu, sahanın ortasına düşüp bayıldı. Hemen stat da görevli sağlıkçı tarafından ilk müdahalesi yapılan genç hakem, daha sonra ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahale de genç hakemin önemli bir şeyinin olmadığı öğrenildi. İl Hakem Kurulu Üyesi Arif Doğan Talay, “Olayı duyar duymaz, hastaneye gittik. Çok şukur ki, hakemimizde önemli bir rahatsızlık gözükmedi. Yarın yeniden hastaneye gidip, tam teşekküllü kontrolden geçireceğiz. BESYO’da okuyan genç hakemimizin son günlerde sınavlardan dolayı fazla yoğunluk yaşadığını, bu nedenle rahatsızlandığını düşünüyoruz” dedi.

22 Ara 2018 - 15:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.