Gönül Engelli Dernekleri İle Buluştu

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, engelli dernekleri ile bir araya geldi

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, fuar içerisinde bulunan Sivil Toplum Merkezi’nde engelli dernekleri ile bir araya geldi. İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan’ın bilgilendirmelerde bulunduğu programda konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ben her zaman engellilerin hizmetinde olacağım” dedi.

BAŞA GELMEDİKÇE KİMSE ANLAMIYOR
“Sizlerle bir arada olmanın heyecanı ve mutluluğu ile hepinizi selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Az önce engelli bir kardeşimizin evinden geldim. Evin basamaklarını gördüm ve kendi gayreti ile platform yaparak kendisine çözüm bulmasından etkilendim. Burası merdiveni bol olan bir şehir. Rampaların olduğu bölgelere yürüyen platformlar yapmak istiyoruz. Merdivenli olan yerlerde hem yaşlılar hem de engelliler için bir platform yapılmalı. Ben her zaman engellilerin hizmetinde olacağım. Başa gelmedikçe kimse anlamıyor. Toplum olarak da özen göstermiyoruz” şeklinde konuştu.

SÖZÜMÜZ SÖZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Birçok şeyi kadınlar daha farklı hisseder. Çok güzel çalışmalar yapmışsınız. Böyle bir derneğin olması çok kıymetli. Bende tüm engellerin kaldırılması adına samimiyetle çalışacağım. Bu konuda hiçbir zaman yalnız olmayacaksınız. Bir anne, bir abla, bir mimar olarak bunun sözünü veriyorum. Milletimizin bu konudaki duyarlılığını arttırmak da önemli. Bu konuda da gereğini yapacağız.Sözümüz söz. Gerçekten samimiyet, tevazu ve gayret ile gönül belediyeciliği yapmak için geliyoruz” ifadelerini kullandı

15 Şub 2019 - 15:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.