Gönül Belediyeciliği Kimsesizlerin Kimi Olmaktır

Ak Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen günlük programlar çerçevesince mahalle gezilerine hız verdi. Günü mahalle merkezlerinde esnaf gezilerine ayıran Aygün akşam vakitlerini ev ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine ayırıyor.

Gönül Belediyeciliği Kimsesizlerin Kimi Olmaktır
Gönül Belediyeciliği Kimsesizlerin Kimi Olmaktır
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Zeki Aygün Derince ilçesinde yaşayan roman dernekleri ile akşam saatlerinde bir araya gelerek yapılması öngörülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ŞEHRİN ÖNCELİKLERİNİ BELİRLİYORUZ.

Tüm gününü Derince Yavuz Sultan Mahallesine ayıran Zeki Aygün, Mahalle Muhtarı Ali Cenk Akgün’ü muhtarlık binasında ziyaret ederek programına başladı. Mahalle esnafı ve sakinleri ile bol bol görüşme imkânı elde eden Zeki Aygün; Ölçemediğinizi yönetemezsiniz. Vatandaşlarımızın bizlere aksettirdiği tüm konulara öncelik göstererek projelerimizi ona göre yapacağız. Şehrin önceliklerini belirliyoruz. Seçim çalışmalarımızda kıymetli vatandaşlarımız bizlere her türlü fikir ve önerilerini anlatıyor bizlerde bunları uygulamaya koyabileceğimiz projeler haline getiriyoruz” dedi.

YÖNETİM ANLAYIŞIMIZI DİLE GETİRİYORUZ

Aygün; birilerinin esnaf ziyaretlerinde yaptığı gibi el sallayarak, tokalaşıp çekip gitmek için değil, vatandaşa dokunmak onların derdiyle dertlenmek, güldüğü yerde gülebilmek, ağladığı yerde ağlayabilmek için insanların arasındayız. Bugün insanlar arasında nasılsak yarında bu şehri yönetirken aynı olacağız. Kibir yerine tevazu ve güler yüz gösterirseniz yapılamayacak hiçbir şey yoktur.

Benim Cumhurbaşkanım ve Genel başkanım İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olduğu dönemde eşini alıp böyle ihtiyaç sahibi vatandaşımızın sofralarına misafir oluyorsa,bizimde gitmemiz gerekir.

Cumhurbaşkanımız şimdi de gönül sofralarına misafir oluyor, taksi duraklarına gidiyor, insanlara dokunuyor. Milletin adamı dememizin sebebi bu zaten. Seçildikten sonra görünmez olma anlayışının yerine, seçildikten sonra her yerde daha çok görünür olma anlayışı geldi. Cenazeye, düğüne, vatandaşın kahvesine, derneğine gidebilmek de bunların içinde. Buradaki tek ayrım, yaptığın işleri yapmış olmak için yapmayacaksın. Fotoğraf vermek için yapılan yapmacık işler gönle girmiyor. Kimsesizlerin kimi olmakla gönül belediyeciliği yapılır.

22 Oca 2019 - 14:20 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.