GÖLCÜK’TE THM KOROSUNDAN KIŞ KONSERİ TÜRKÜ SEVENLER GECEYE AKIN ETTİ

Konser sonunda Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Özer kısa bir konuşma yaparak “böylesine güzel bir ortamda bizleri Türkülerle Türkiye'yi dolaşt...

Konser sonunda Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Özer kısa bir konuşma yaparak “böylesine güzel bir ortamda bizleri Türkülerle Türkiye'yi dolaştıran Şef Kamil Kudret Dağlı yönetimindeki Gölcük Belediyesi Konservatuarı THM Korosuna teşekkür ediyor, emeklerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Kış konserinde 10 Türkü Koro olarak okunurken, 8 türkü de solistler tarafından okunarak herkesin bir kez daha beğenisini ve takdirini kazandı.

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu kış konserlerine devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Kamil Kudret Dağlı yönetiminde Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında birbirinden güzel 18 türkü seslendirerek kış konseriyle türkü severleri coşturdu.

13 Şub 2013 - 14:10 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.