GENÇTÜRK BÜYÜKŞEHİR'E ADAY OLDU

CHP`de siyaset hareketleniyor. İl başkanı Yalçın Kuşkan`ın ‘Büyükşehir Beledeye Başkan adaylığı için 6 aday adayımız var` açıklamasının ardından adayl...

CHP`de siyaset hareketleniyor. İl başkanı Yalçın Kuşkan`ın ‘Büyükşehir Beledeye Başkan adaylığı için 6 aday adayımız var` açıklamasının ardından adaylar tek tek ortaya çıkıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir`in ardından eski SHP ve EDP`nin il başkanı Yüksek inşaat mühendisi Keramettin Gençtürk de Büyükşehir`e aday adayı olduğunu açıkladı. SHP`de 10 yıl süreyle ‘Parti Meclisi (PM)` üyeliği ve il başkanlığı yapan, geçtiğimiz yıl istifa ederek CHP`ye üye olan Gençtürk, siyasetteki hedefini büyüttü.

Genel merkez ve il düzeyinde görüşmelere başlayan Gençtürk, önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yaparak aday adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi. Ak Parti`ye yönelik eleştirilerini sürdüren Gençtürk, “Kocaeli`deki yerel yönetimler ne vaat ettiklerini yaptı ne de halkın beklentilerine cevap verdi. Bu sıkıntılar 2014 yerel seçimlerinde sandığa mutlaka yansıyacak. Bu bilinçle özellikle CHP`nin süreci dikkatli değerlendirmesi gerekli. Adaylar seçmenlerin karşısına ciddi projelerle çıkmalı.

09 Mar 2013 - 07:50 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.