Gebzespor PFDK'ya Sevk Edildi

TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Gebzespor’un Tokat Erbaaspor ile oynadığı müsabakada yaşanan saha olayları nedeniyle mor menekşeler PFDK’ya sevk edildi.

Körfez Spor Kulübü ile birlikte ilimizi TFF 3. Lig 1. Grup’ta temsil eden Gebzespor sezonun ilk yarısında bir çok kez Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Mor menekşeler oynadıkları ilk yarının son hafta maçında yaşanan saha olayları nedeniyle bir kez daha PFDK’ya sevk edildi. Tokat Erbaaspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle ceza kurulan sevk edilen Gebzespor’un cezası bugün yapılacak toplantının ardından belli olacak.

20 Ara 2018 - 16:38 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.