GAZİANTEP'TE PATLAMA

Gaziantep 4.Organize Sanayi bölgesinde bir galvaniz fabrikasında meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti.Patlamada en az 10 kişi de yaralandı...

Gaziantep 4.Organize Sanayi bölgesinde bir galvaniz fabrikasında meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti.Patlamada en az 10 kişi de yaralandı.

Gaziantep 4.Organize Sanayi bölgesinde bir patlama meydana geldi.Patlamada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.Ambulanslar ve itfaiye olay yerine sevk edildi.Patlamayla ilgili incelemeler sürüyor.

Gaziantep'te sanayi bölgesindeki fabrikada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi.

Merkez Şahitkamil İlçesi'nde bulunan 4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Güneydoğu Galvaniz Tesisleri'nde saat 11.00 sıralarında kazan patladı.Fabrikanın bazı bölümleri büyük gürültüyle çökerken, çok sayıda kişi enkaz altında kaldı.

Olay yerinde hemen kurtarma çalışması başlatıldı.İlk anda enkaz altından 6 kişinin cesedi çıkarılırken 20'den fazla yaralı da ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

30 Oca 2013 - 10:07 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.