Fuhuş Yuvası Mühürlendi

İzmit ilçesinde fuhuş operasyonunda sahibi ve bir çalışanı tutuklanan ruhsatsız otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

zmit’te ruhsatsız olarak faaliyet gösteren ve fuhuş yaptırıldığı belirlenen bir otel mühürlendi. Önceki gün polis ekiplerince düzenlenen operasyonda otelde fuhuş yaptırdığı belirlenen işletmeci ve bir çalışanı gözaltına alınarak sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Olayın ardından inceleme yaparak otelin ruhsatsız olduğunu belirleyen İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü yetkilileri, Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren oteli mühürledi. Kimlik bildirme kanununa aykırı faaliyet gösterdiğinin tespit edilen otel, kaymakamlık yazısına istinaden ruhsatsız olduğu gerekçesiyle ticaretten men edildi.

14 Şub 2019 - 13:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.