FUAR İHALESİNE YOĞUN İLGİ!

Kocaeli Fuar Müdürlüğü, önümüzdeki sezon fuar alanında kullanılacak mevsimlik 26 işyeri ihalesini bugün yaptı. İhale komisyonu başkanlığı yapan Kocael...

Kocaeli Fuar Müdürlüğü, önümüzdeki sezon fuar alanında kullanılacak mevsimlik 26 işyeri ihalesini bugün yaptı. İhale komisyonu başkanlığı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, fuarın bu yıl 31 Mayıs’ ta renkli görüntülerle açılacağını söyledi.

İlginin yoğun ihalede, 5 adet fabrikasyon-dövme dondurma satış yeri, 4 adet büfe, 3 adet İtalyan dondurma, 2 adet çiğ köfte, 2 adet mısır satış yeri ile birer tane balon, makarna, kızarmış patates, simit, kumpir, tantuni, akülü deniz bisikleti yeri ihalesi yapıldı.

İhale komisyonu başkanlığı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, fuarın bu yıl 31 Mayıs’ ta renkli görüntülerle açılacağını söyledi. Özak, "31 Mayıs 2013 tarihinde fuarımız açılacak. Bu yıl çok renkli gösterimler yer alacak. Ve işletmecilik yapacak firmaları da bugün belirliyoruz" dedi. Utaş, "Temizlik esenlik ve güven ortamında yine fuarımız hizmet verecek" dedi. Toplam 26 kiralık işyerinden 23’ ü ihale ile kiralandı. Muammen bedeli 8 Bin TL olan 1 No`lu İtalyan dondurma, 4 Bin TL olan makara ve 12 Bin TL olan 1 No`lu büfenin ihalesine katılım olmadı.

16 Nis 2013 - 15:09 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.