FİKRİ IŞIK İLK KEZ OY KULLANACAK GENÇLERLE BULUŞTU

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Başiskele gençlik kollarının hazırladığı program çerçevesinde ilk kez...

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Başiskele gençlik kollarının hazırladığı program çerçevesinde ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Işık’a Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Ak Parti Başiskele Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve eski il gençlik kolları başkanı Yasin Özlü eşlik etti.

Ak Parti Başiskele İlçe Başkanlığında gerçekleşen programda Işık, gençlere hükümet çalışmaları hakkında bilgi verdi ve gençlerin sorularını yanıtladı. Işık burada yaptığı konuşmada “Türkiye’nin 10 yıl önceki ekonomik ve siyasi durumunu belki bir çoğunuz hatırlamazsınız fakat Türkiye 10 yıl önce ekonomisi bitmiş vergi gelirlerinin %85’ini borç faizlerine giden, enflasyonun en yüksek olduğu ülkelerden biri olan, memur maşını dahi ödemekte zorlanan, siyasi baskılardan gençlerin bıktırıldığı bir ülke iken bugün hedefleri olan ve bu hedefleri birer birer gerçekleştirme yolunda mücadele eden adeta silkelenip kendine gelmiş ve eksiklerini olağan üstü hızla tamamlamaya çalışan bir ülke durumundadır. Türkiye 10 yıllık AK Parti iktidarında öncelikle ekonomide yaptığı mücadele faize ödenen paraları artık yatırımlara ayırır hale gelmiş, enflasyonu canavar olmaktan çıkartıp normal seviyelerine çekerek vatandaşlarımızın kazandığının cebinde kalmasını sağlamıştır. Türkiye bu dönemde her alanda çok hızlı gelişti. En büyük barajlarımızla, hemen her ilimize yapılan duble yollarla, gelişmiş ülkelere dahi örnek olan sağlık sistemi ile ve burada sayamayacağım bir çok alanda sınıf atlamış durumdadır. Artık kendi ileri teknoloji ürünlerimizi üretiyoruz. kendi silahımızı kendimiz yapıyoruz ve uzun vadeli büyük hedefleri olan bir ülkeyiz ” dedi.

Işık, daha sonra gençlerden gelen soruları yanıtladı. Bir gencin terör sorunu ve demokratikleşme süreci sorusunu Işık şöyle yanıtladı “Türkiye 10 yıllık iktidarımız döneminde bir çok sorununu geride bırakmış ve geçmişte kaybettiği yılları kazanmak için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Güçlü Türkiye için terör sorununu çözmemiz gerekir. Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen ülkeler teröre destek vermeye devam etmektedir. İktidarımızla beraber demokratikleşme adımlarını ilk günden beri hızla ve cesaretle attık. Devletin geçmişteki yanlış uygulamalarını kaldırdık. Fakat bu zaman içerisinde terörle de hiç kesintisiz mücadele ettik ve edeceğiz. Bir yandan demokratikleşme çalışmalarını sürdüreceğiz, diğer taraftan terör ile mücadeleye de devam edeceğiz. Elinde silah ağzında demokrasi olmaz, yapılması gereken önce terör örgütünün silah bırakmasıdır” dedi. Yaklaşık iki saat süren program da Işık gençlerin sorduğu tüm soruları cevapladı. Başiskeleli gençler TBMM Milli Eğitim Komisyon Sözcüsü Fikri Işık’a üniversite harçlarını kaldırmasından dolayı da teşekkür ettiler.

18 Oca 2013 - 13:23 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.