ERGİN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, katılığı programda gündeme ilişkin soruları cevapladı. Tutuklu ve hükümlülerin demir yolu ile nakil edileceğini açıklaya...

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, katılığı programda gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Tutuklu ve hükümlülerin demir yolu ile nakil edileceğini açıklayan Bakan Ergin ; “Devlet Demir Yolları ile yaptığımız görüşmeler sonucunda özel dizayn edilmiş vagonlarla tutuklu ve hükümlüler nakil edilebilecek.“ dedi.

Turgut Özal’ın ölüm raporu ile ilgili de konuşan Bakar Ergin ; “Yargısal sürecin ya da savcılığın soruşturma sürecinin sonucunu beklemek lazım.” dedi.

Başbakan Erdoğan’ın dinlenmesi ve yasadışı dinlemelerle ilgili konuşan Bakan Ergin , “Konu ile ilgili idari incelemeler yapılıyor.Ankara Başsavcılığı’nda soruşturma dosyası var.” dedi.
Bakan Ergin kendinin de 2001 yılında Hatay İl Başkanıyken dinlendiği açıkladı.

25 Ara 2012 - 15:29 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.