ERDOĞAN'IN BİRAND MESAJI

Başbakan Erdoğan, Mehmet Ali Birand'ın ölümünün ardından açıklama yaptı. Başbakan Erdoğan, Birand'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Erd...

Başbakan Erdoğan, Mehmet Ali Birand'ın ölümünün ardından açıklama yaptı.

Başbakan Erdoğan, Birand'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan mesajında Kanal D Haber Grubu Başkanı Mehmet Ali Birand'ın, geriye bıraktığı eserleriyle daima seçkin ve saygın bir gazeteci olarak hatırlanacağını bildirdi.



Mesajında, medyanın önemli simalarından Birand'ın vefatını derin bir teessürle öğrendiğini belirten Erdoğan, şunları kaydetti:


"Mesleğine tutkunluğu, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle meslektaşlarının yanı sıra okurlarının ve izleyicilerinin de takdirine mazhar olan Sayın Birand, geriye bıraktığı eserleriyle daima seçkin ve saygın bir gazeteci olarak hatırlanacaktır.



Mehmet Ali Birand'a Allah'tan rahmet, ailesine ve medya camiamıza sabır ve metanet diliyorum."



KILIÇDAROĞLU: TÜRKİYE'YE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Ali Birand'ın vefatından sonra yayınladığı mesajında "Halkın doğru haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkı çabasıyla, hayaliyle dünyamızdan ayrılan Mehmet Ali Birand'ın hayalinin birgün gerçekleşmesi dileğiyle usta gazeteci Birand'a rahmet, ailesine, basın dünyasına ve Türkiye'ye başsağlığı diliyorum." dedi.



ARINÇ: ÇOK CESUR BİR GAZETECİYDİ



Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, tedavi gördüğü hastanede vefat eden gazeteci Mehmet Ali Birand'ın, Türkiye için çok önemli, demokrat ve cesur bir gazeteci olduğunu belirterek, ''Televizyon yayıncılığında çok başarılı bir isimdi. Arkasında çok güzel eserler ve çok iyi bir isim bıraktı'' dedi.



Birand'ın vefatından dolayı gerçekten çok üzgün olduğunu dile getiren Arınç, şunları kaydetti:



''En son 32. Gün'ü birlikte yapmıştık. 2012 yılının bir değerlendirmesini yapmıştık. O da benim için bir hatıra olacak. Meclis Başkanlığım döneminden bu yana her konuyu birlikte paylaştığımız, geçmiş yakın siyasi tarihin üzerindeki bütün perdeleri kaldıran çok cesur bir insandı, yazarken de televizyon programları yaparken de... Ona çok borçlu olduğumuzu düşünüyorum. Kendisine tekrar Allah'tan rahmet diliyorum.''

17 Oca 2013 - 19:37 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.