EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTUNCA...

Derince’ de akıl almaz bir kaza meydana geldi. Aracının tamiri için beklemeye başlayan tır şoförü el frenini çekmeyi unutunca, 20 metrelik araç birden...

Derince’ de akıl almaz bir kaza meydana geldi. Aracının tamiri için beklemeye başlayan tır şoförü el frenini çekmeyi unutunca, 20 metrelik araç birden hareketlendi. Tonlarca ağırlıktaki tır, bir farikanın bahçesinde park halinde bulunan otomobilin üzerine düştü. Şans eseri araçta kimsenin olmayışı olası bir faciayı önledi.


Tonlarca ağırlığı bulunan tır, birden hareketlendi ve fabrika bahçesine düştü.Aracının tamiri için beklemeye başlayan tır şoförü el frenini çekmeyi unutunca, kazaya adeta davetiye çıkardı.Birden hareketlenen tır 25 metre ilerleyerek fabrika personeline ait özel otomobilin üstüne düştü.Araçta kimsenin olmayışı olşası bir facianı önüne geçti.İtfaiye ekipleri LPG’ li olduğu öğrenilen otomobilde herhangi bir tehlike oluşmaması için önlem aldı.

13 Nis 2013 - 15:24 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.