DEV İHALEDE 10 FİRMA TEKLİF VERDİ

Büyükşehir Belediyesi Yahya Kaptan ışıklarda köprülü kavşak yaparak bölgedeki trafiği rahatlatmayı hedefliyor.O kavşağın ihalesi yapıldı.İhalede en dü...

Büyükşehir Belediyesi Yahya Kaptan ışıklarda köprülü kavşak yaparak bölgedeki trafiği rahatlatmayı hedefliyor.O kavşağın ihalesi yapıldı.İhalede en düşük teklifi İlke Yapı Şirketi verdi.Bu şirketi ise İzmit kamuoyu yakından tanıyor.

Büyükşehir Belediyesi Yahya Kaptan ışıklarda köprülü kavşak yaparak bölgedeki trafiği rahatlatmayı hedefliyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik ışıklarında bekleme sonucu yoğunlaşan kavşak, köprülü kavşak haline getirilecek.Projenin hayata geçirilmesiyle kavşaktaki trafik ışıkları kaldırılacak.D-130`dan otoyol gişeleri ve Kandıra yönüne gidecek araçlar kuzey-güney hattında transit olarak yollarına devam edebilecek. Trafikte önemli rahatlama sağlayacak kavşağın ihalesi yapıldı.10 firmanın teklif verdiği ihalede kıran kırana bir yarış vardı. Komisyon başkanlığını Ayşegül Erdoğan’ın yaptığı ihalede en düşük teklifi 19 milyon 896 bin 991 lira ile İlke Yapı verdi.En yüksek teklif ise 24 milyon 186 bin 595 lira ile Hasko A.Ş’den geldi. İhalenin en düşük teklifini veren İlke Yapı firmasını Kocaeli kamuoyu yakından tanıyor.Öyle ki söz konusu şirket İzmit’te Turgut Özal, Adnan Menderes, Mimar Sinan Üst Geçidi ve Seka Tüneli’ni de inşa etmişti.

10 May 2013 - 14:32 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.