Darıca Sporun her Alanında Kendini Geliştiriyor

Yaptığı başarılı spor organizasyonlularıyla bir spor kenti olan Darıca’da Darıca Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının çalışmalarıyla her geçen gün farklı branşlar ekleyerek sporun her alanında varlığını geliştirerek sürdürüyor.

Darıca Belediyesinin amatör sporlara yaptığı katkı ve destekler amatör sportif havacılığın ilçede gelişmesi için tüm gayreti ile çalışan Türk Hava Kurumu Darıca şubesiyle yaptığı iş birlikleriyle devam ediyor. Geçtiğimiz yaz aylarında THK Darıca Şubesinin; Darıca Sahillerinde düzenlediği uçurtma şenliği ve model uçak gösterisine son olarak THK Darıca Şubesi Paramatör pilotunun yaptığı gösteri ile hem sivil havacılığı vatandaşlarla buluşturmuş hem de Amatör Sportif Havacılığın sevdirilmesi hedeflenmişti.


Darıca Belediyesi ve THK Darıca Şubesinin, Darıca ve çevre ilçelerde yamaç paraşütü ile uğraşan sporcular için Bayramoğlu Yelkenkaya’da yamaç paraşütü kalkış alanı yapılması için THK’dan gelen yetkililerle alanda yaptığı incelemelerinin ardından yapılan fizibilite çalışlarıyla onaylanan proje çalışmalarında sona gelindi. Planlana projeyi Başkan Karabacak’a sunan Şube Başkanı Kazım Yıldız geçmişte yaptığımız ve şimdi yapacağımız projede her türlü desteği veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkürlerini iletti.


THK Darıca Şube Başkanı ve yönetimini ağırlayan Başkan Karabacak ise “Darıca Belediyesi olarak her alandan var olan varlığımızı verdğimiz destek ve çalışmalarla sürdürmeye devam ediyoruz. İlçemizde amatör havacılığın gelişmesi ve sevdirilmesi için uğraşan THK Darıca Şubesinin Belediye olarak her konuda yanlarında olduk olmaya devam edeceğiz. Son olarak yamaç paraşütü ile uğraşan sporcularım için Şubemiz ile yaptığımız çalışmalarla Bayramoğlu Yelkenkaya’da yamaç paraşütü kalkış alanını planladık. Yakın bir tarihte de yapımına başlayacağımız proje ile ilçemizde sporun her alanında yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha eklemiş olacağız. Göstermiş olduğu üstün çaba ve gayretlerinden dolayı THK Darıca Şube Başkanı Kazım Yıldız ve Yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.

18 Ara 2018 - 15:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.