ÇÖPTEN KURAN'I KERİM ÇIKTI

İzmit`te bir çöp konteynırından çıkan Kuran'ı Kerim'i görenler ve duyanlar çok şaşırıyor. Alınan bilgi ve iddialara 19 senedir İzmit Fethiye Caddesi`n...

İzmit`te bir çöp konteynırından çıkan Kuran'ı Kerim'i görenler ve duyanlar çok şaşırıyor. Alınan bilgi ve iddialara 19 senedir İzmit Fethiye Caddesi`nde çakmak doldurarak geçimini sağlayan Zeki Kayabaş önceki gün sabah saatlerinde Veliahmet Mahallesi Kertil Tekke Sokak üzerinde bulunan boş şişeleri toplarken, çöpte duran bir şey dikkatini çekti. ÇOCUKLARIMA GÖTÜRECEĞİM İlk önce çöpten çıkarttığı şeyi sıradan bir kitap sanan vatandaş, elindekinin Kuran-ı Kerim olduğunu anlayınca adeta şok oldu. Eline aldığı temiz bezle Kuran-ı Kerim`i temizleyen vatandaş daha sonra Kuran`ı yanına aldı. Zeki Kayabaş, “Çöpte şişeleri toplarken, Kuran-ı Kerim`i gördüm. Bunu çöpe atanlar dinsizdir, hatta insan olamazlar. Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim`i evimde çocuklarıma götüreceğim” dedi.

13 Mar 2013 - 14:31 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.