Cinayet zanlısı yakalanamadı

Dilovası Demirciler Köyü’nde önceki gün meydana gelen olayda Güngör Helvacı kıskardeşinin oğlu olan Lütfü T. tarafından 13 yerinden bıçaklanarak öldür...

Dilovası Demirciler Köyü’nde önceki gün meydana gelen olayda Güngör Helvacı kıskardeşinin oğlu olan Lütfü T. tarafından 13 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.
Cinayeti İşlediği belirtilen Lütfü T. ise olayın ardından kaçarak izini kaybettirmişti. Cinayete kurban giden Güngör Helvacı dün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Öte yandan güvenlik güçleri cinayet zanlısı Lütfü T.’yi bulmak için çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Zanlının yakalanmaması nedeniyle cinayetin neden işlendiğine dair henüz bir bilgi yok. zanlı Lütfü T.’nin yakalanmasından sonra cinayetin neden işliğinin net olarak ortaya çıkmasını beklendiği bildirildi.

OĞLU AMCAOĞLUNU VURMUŞTU

Cinayete kurban giden Güngör Helvacı’nın oğlu Lütfü Helvacı geçtiğimiz ay amcasının oğlu Hasan Helvacı’yı pompalı tüfekli vurarak öldürmüştü. Olayın arazi anlaşmazlığından dolayı meydana geldiği ifade edilmişti. Son işlenin cinayetin ise arazi davası mı yoksa başka bir nedenden ötürümü gerçekleştiği de zanlının yakalanmasıyla birlikte aydınlığa kavuşacak.

05 Ağu 2014 - 14:36 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.