Çerkeslerden Başkanlara Teşekkür

Ketenciler Çerkes Kültür Derneği, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i misafir ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ketenciler Çerkes Kültür Derneği tarafından düzenlenen programda Büyükşehir Belediye Başkanıİbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür edildi. Dernek binasında düzenlenen programda söz alan Dernek Başkanı Hüseyin Candemir “Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanımız Üzülmez ile her zaman bir aradayız. Sivil toplum Derneklerinin faaliyetleri kolay değildir. Özveri içerisinde çalışmalar yapılmaktadır. Belediye başkanlarımız her türlü desteği bizlere vermişlerdir. Kendilerinden Allah razı olsun” dedi.

GÖNÜL KÖPRÜLERİNİ YAPIYORUZ

“STK’lar çok önemlidir. Devlet ve birlik olmanın en önemli göstergesi STK’lardır” diyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Toplumun kültürel zenginlikleri STK’lar tarafından yaşatılmaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız sosyal ve kültürel belediyecilik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun desteği ile çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Hemşehrilerimizin gönlüne giden yolları yapmak bizim yazılı olmayan görevlerimizdendir. Çerkes kültürü en iyi şekilde yaşatılmaktadır. Geleceğe kültürlerin aktarılması çok önemlidir” açıklamasında bulundu.

STK’LAR ÇOK ÖNEMLİDİR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “STK’lar toplumun ruhudur. Kafkaslardan dedelerimiz buraya dinlerinden endişe, korku duydukları için gelmişlerdir. Daha iyi bir Kocaeli, daha katılımcı bir demokrasi ile hemşehrilerimizin daha çok temsil edilmesidir. Sivil toplum kuruluşlarımız, demokrasiyi şehrimizin kılcal damarlarına nüfuz ettirecek kadar önemli bir oluşumdur. Yeni ve nitelikli STK'ların kurulmasını çok önemsiyorum. Kentimizin geleceğini şekillendirmeye katkı sağlayacak beyin gücünü ve gönül birliğini görmek beni çok memnun ediyor. Yaşadığımız yeri imar ve ihya ederken, iç farklılıklarımızı büyük bir bütünlüğe dönüştürebileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi başkan yardımcıları, STK temsilcileri hep birlikte yürüyüş yaptı.

19 Ara 2018 - 14:33 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.