ÇEKER’DEN, SAĞLIK BAKANLIĞINA ELEŞTİRİ “İŞ YÜKÜNÜ ARTTIRIYORLAR”

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Aile sağlık merkezlerinde görev yapan aile hekimi ve aile sağlık elemanlarının iş yükünün artmasıyla...

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, Aile sağlık merkezlerinde görev yapan aile hekimi ve aile sağlık elemanlarının iş yükünün artmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Çeker, aile sağlık elemanlarının İş sağlığı ve güvenliği kanununda yapılan son değişiklikle iş yükünün arttığını belirtti.

Türk sağlık sen Kocaeli şube başkanı Ömer Çeker, Aile sağlık merkezlerinde görev yapan hekim ve elemanlarla ilgili, açıklama yaptı.Çeker yaptığı konuşmada aile sağlık elemanlarının iş sağlığı ve güvenliği kanununda yapılan değişiklikle iş yükünün arttığını dile getirdi.Ömer Çeker, Sağlık bakanlığı ve halk sağlık kurumu başkanlığı yetkililerinin Aile hekimlerinin iş yükünü hafifletmek yerine arttırmak için ellerinden geleni yapmakta olduklarını belirtti.

04 Oca 2013 - 12:50 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.