‘BİR ZAMANLAR OSMANLI’ YÜRÜYÜŞÜ

Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin kaldırılmasına tepki göstermek isteyen dizide çalışan figüranlar ve bir cast ajansının çalışanları yürüyüş gerçekleştir...

Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin kaldırılmasına tepki göstermek isteyen dizide çalışan figüranlar ve bir cast ajansının çalışanları yürüyüş gerçekleştirmek istedi.Fakat planlanan yürüyüşe beklenilen katılım olmadığı için yürüyüş gerçekleşmedi.

Bir Zamanlar Osmanlı dizisinin kaldırılmasına tepki göstermek isteyen figüranlar ve Bbir cast ajansının çalışanları yürüyüş gerçekleştirmek istedi.Düzenlenen yürüyüşe sadece 20 ‘ye yakın kişinin katılması yürüyüşün iptal olmasına neden oldu.

Yürüyüşe katılan cast ajansı sahibi Bekir Gündoğdu yaptığı konuşmada ‘Biz diziye sahip çıkılsın istedik.Buraya 600-700 kişi bizzat arayarak davet ettik ama sonuç ortada’ diyerek sitem etti.

15 Ara 2012 - 15:10 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.