AZ KALSIN YANIYORDU... YATALAK KADINI KOMŞULARI KURTARDI

İzmit'te, yatalak hasta olan kadın ile kızının birlikte yaşadığı evde yangın çıktı.Evde tek başına olan yatalak kadını komşuları alevlerin arasından g...

İzmit'te, yatalak hasta olan kadın ile kızının birlikte yaşadığı evde yangın çıktı.Evde tek başına olan yatalak kadını komşuları alevlerin arasından güçlükle kurtardı.


İzmit'in Erenler Mahallesi’nde bir evde çıkan yangında bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.Nihan Sokağında tek katlı evde kiracı olarak ikamet eden Ayşe Topaç ile kızı Emine Topaç’ın evinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Yaşlılığa bağlı hastalık nedeniyle yatalak olan Ayşe Topaç, evde tek başına bulunduğu esnada yangın çıkınca çığlık atmaya başladı.Topaç’ın seslerini duyan komşuları yardıma koştu.


Evin camlarını kıran komşular, korumalığı olmayan bir pencereden içeri girerek yaşlı kadını alevlerin arasından kurtarmayı başardı.Vücudunun bir bölümünde yanık meydana gelen kadın ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olay yerine çağırılan itfaiye erleri oturma odasında başlayan yangını söndürdü.Evlerinin yandığını haber alan Emine Topaç ise eve gelerek annesini sordu.Annesinin dışarı çıkarıldığı haberini alan genç kız rahat bir nefes aldı.

İtfaiye erlerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangın sonrası evin oturma odasındaki eşyalar kullanılamaz hale geldi.Yangına ilk müdahalede bulunan komşular evdeki elektrik sobasının devrilmiş olabileceğini ve yangının bu nedenle çıkmış olabileceğini belirtti.Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.Formun Altı

31 Oca 2013 - 14:54 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.