“AK PARTİLİLER KARŞIMIZA ÇIKSIN KONUŞSUN”

Son günlerde moda olan sosyal paylaşım sitelerinde artık ünlülerin yanı sıra siyasilerde sıklıkla kullanır oldu. İlimizdeki siyasilerde sosyal paylaşı...

Son günlerde moda olan sosyal paylaşım sitelerinde artık ünlülerin yanı sıra siyasilerde sıklıkla kullanır oldu. İlimizdeki siyasilerde sosyal paylaşım modasına uydular. CHP Kocaeli milletvekili Hurşit güneş sosyal paylaşım sitesinden ak partililere hodri meydan davetinde bulundu.

Sosyal paylaşım sitelerini artık ünlülerin yanı sıra siyasilerde sıklıkla kullanır duruma geldi. Sosyal paylaşım sitesini etkin kullanan siyasetçilerin başında MHP Kocaeli milletvekili lütfü Turkkan ve CHP Kocaeli milletvekili Hurşit güneş geliyor.

Güneş son zamanlarda özelikle iktidar sözcülerine sosyal ağlar üzerinden yükleniyor. Hürşit güneş son paylaşımlarda televizyonlara çıkan ak partililere yüklendi. “AKP'li sözcülere hodri meydan! Televizyonlarda tek kale maç yapmasınlar. Gelsinler karşımıza”. Diyen güneş ak partililere birlikte televizyona çıkma teklifinde bulundu.

Başbakanın neden sıklıkla katara gittiğini de sorgulayan güneş, ak partililere özellikle Suriye konusunda yüklendi.

Sayın Çelik Başbakan'ın neden sıklıkla Katar'a gittiğini hiç anlatmıyor. Varsa yoksa duble yollar. Katar'da ne var da hep oraya gidiliyor.

Suriye'de binlerce insanın öldürüldüğü sşlahları El kaide unsurlarına kim dağıttı.

Dünyanın her demokratik ülkesinde parti içindeki tartışmalar desteklenir. Bizde ise aksine. Çünkü AKP'de demokrasi yok, ortaya çıkmasın diye Örtülü ödenek neden patladı? Suriye'den.. Katar'da ne var? Ortak var.. CHP olarak bunu biliyoruz.

03 Şub 2013 - 12:37 - Diğer


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli TV değil haberi geçen ajanstır.